Wie is De Rode Loper

Wie is de rode loper?anne en casper

Theaterbureau De Rode Loper is opgericht en wordt geleid door de twee theatermakers Anne ten Barge en Casper Schimmel. De Rode Loper werkt daarnaast regelmatig samen met twee actrices/ theaterdocenten Kim Biemans en Fiona Elferink.

Allen zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem ArtEZ of Fontys Tilburg theateropleiding, specialisatie theaterdocent/regisseur.

Naast opleiding en ruime werkervaring op het theatergebiedfiona en kim zijn De Rode Loper-medewerkers ook in het bezit van diploma’s voor het werken in de zorg, onderwijs en het werken met specifieke doelgroepen. Van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling, complex of juist helemaal niet. De diversiteit van elke groep heeft zijn kwaliteiten en het gaat er om dat je die weet aan te boren en tot theater weet te maken. Anne en Casper hebben met Theaterbureau De Rode Loper de slogan die ze in 2007 bedachtten waarheid gemaakt. Theater voor iedereen!

 

Wie is De Rode Loper daarnaast…wie is de rode loper

Anne is naast werkzaam voor Theaterbureau De Rode Loper ook centraal coördinator van KOM-Arnhem;  Kom is voor iedereen die aansluiting mist met het reguliere kunstaanbod.

Casper is daarnaast regisseur/theaterdocent op Kalorama centrum voor doofblinden. Hij maakt hier samen met mensen met een auditieve en/of visuele beperking theatervoorstellingen.

 

Kim is daarnaast trainer gedrag en communicatie en fiona en kimholistisch gezinstherapeut bij VliegKracht en verzorgt met regelmaat trainingen voor het personeel van de NS.

Fiona is daarnaast actrice/theatermaker bij Bakvis en bij theatercollectief de boot in en theaterdocent bij Jeugdtheater Zuid-Holland.

wat is de rode loper?