Wat is de Rode Loper

Wat is de rode loper?theater voor iedereen

Theaterbureau De Rode Loper, Theater voor iedereen!

Wij bieden een breed theateraanbod aan onderwijs, bedrijven, organisaties en bijzondere doelgroepen. De Rode Loper is de plaats van de artiesten. Wij willen met ons theaterbureau iedereen op De Rode Loper plaatsen. Wij zien bij alle mensen theatrale mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor we De Rode Loper voor iedereen kunnen uitrollen!

 

Het gevarieerde aanbod van Theaterbureau de Rode wat is de rode loperLoper bestaat uit workshops en theaterprojecten voor het onderwijs, overheid, instellingen en bedrijven.  Zoals de workshops Powerperformance en Theatersport. Of onze Theaterprojecten in de klas zoals  Pest je of word je gepest?, Tijger en Aap en Social Media Alert. Geschikt voor primair, voortgezet èn speciaal onderwijs. Daarnaast geven wij advies op maat en ontwikkelen beleid en les programma’s ten aanzien van cultuureducatie voor verschillende organisaties.

 

Waarom theater?gastregie

Theater is doen alsof maar zo goed dat het echt lijkt. Theater biedt de mogelijkheid tot reflectie; Bewustwording van jezelf en elkaar, samenwerken en inleven. Theater maakt het mogelijk om situaties na te bootsen en te oefenen. Dit maakt theater tot een veilige en ideale werkplaats om jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.

 

wie is de rode loper?