THEATERSPORT ONDERWIJS

THEATERSPORT

leerlingen/docenten/managers

theatersport

Theatersport is een vorm van improvisatietheater die toegankelijk is voor iedereen en uitermate geschikt voor teambuilding. Spelplezier, samenwerken en doen wat voor de hand ligt zijn bouwstenen van de improvisaties.

U maakt kennis met allerlei technieken zoals spontaan reageren, doen i.p.v. denken en elkaars ideeƫn makkelijker accepteren. In teams leer je de spelregels, de verschillende oefeningen en we eindigen met een echte theatersportwedstrijd. Deze workshop is uitermate geschikt voor personeelsfeesten of themadagen en zorgt voor een onvergetelijke leuke dag met elkaar. De lengte van de workshop kunnen we in overleg bepalen, maar is altijd minimaal 90 minuten. Zoekt u een gegarandeerd leuke middag vol verrassingen dan is deze workshop zeer geschikt voor u!

Doelgroep: Docenten en studenten.

Theaterproduct: Workshop.

Doelstelling: Op een onvergetelijke en humoristische wijze kennis maken met theater en met elkaar.

Duur: Vanaf 90 minuten.

Benodigdheden: Grote lege ruimte met stroompunt, standaard stopcontact voldoende.

Groepsgrootte: Maximaal 90 deelnemers.

“Nooit geweten dat ik zulke talentvolle medestudenten heb. Wat een expressie!”

Deelnemer TU-honors program

“Afgelopen jaar hebben jullie een workshop theatersport gegeven aan leerlingen van onze school. De leerlingen waren heel enthousiast en ze vonden het echt geweldig! We zijn weer aan de organisatie van dit jaar begonnen. Ik wil aan jullie vragen of jullie de workshop nogmaals kunnen en willen geven.”

Docent International school Lorentz Lyceum

Wat is dit toch een leuke workshop. We zien bijzondere kwaliteiten bij studenten die we zeker niet dagelijks voorbij zien komen. We hebben weer genoten van jullie bijdrage! Wat ons betreft zeker weer tot volgend jaar!

Organisatie Honors program (excellente studenten) TU Eindhoven

aanbod onderwijs