BEDRIJVEN THEATERSPORT

bedrijven theatersportBEDRIJVEN THEATERSPORT

Theatersport is een vorm van improvisatietheater, toegankelijk voor iedereen en uitermate geschikt voor teambuilding. Spelplezier, samenwerken en opbouwen zijn de bouwstenen van de improvisaties. Je maakt kennis met allerlei technieken zoals spontaan reageren.  Je leert te doen in plaats van denken en elkaars ideeën makkelijker accepteren. In teams leer je de spelregels, de verschillende oefeningen en we eindigen met een echte theatersportwedstrijd. Het voordeel van deze vorm is dat je dit in relatief kleine tot hele grote groepen kan werken. Deze workshop is uitermate geschikt voor teambuilding, personeelsfeesten of themadagen en zorgt voor een onvergetelijke leuke dag met elkaar!

De duur is variabel en kan zorgen voor een middag of avondvullend programma.

De voorwaarden geven een richtlijn. Op vraag kunnen wij ook een workshop geven die langer duurt.

Theaterproduct: Workshop.

Duur: Vanaf 90 minuten.

Benodigdheden: Grote lege ruimte met stroompunt, standaard stopcontact.

Groepsgrootte: Maximaal 90 deelnemers.

“In het begin was het wat onwennig met bijna 100 man personeel ‘gek’ doen, maar het was de moeite meer dan waard! Bedankt voor jullie inzet!

Bührmann-Ubbens verkoopdag Gelredome Arnhem.

“Nooit geweten dat ik zulke talentvolle medestudenten heb. Wat een expressie heb ik gezien in deze workshop BEDRIJVEN THEATERSPORT!

Deelnemer TUE-honors program.

Dit is de meest grappige workshop die ik ooit gevolgd heb! En ik ben van mezelf best wel cynisch  🙂

Deelnemer TUE-honors program.

Ik heb collega’s gezien die ik nog nooit ècht had gezien. Wat werk ik in een ontzettend leuk team dat heb ik in deze workshop geleerd.

Deelnemer Personeelsdag Radboud UMC

meer reacties