REACTIES PESTJE

Theaterproject

PEST JE OF WORD JE GEPEST? DAT IS DE VRAAG!

reacties pest je

Ik hoorde van mijn mentorleerlingen na de voorstelling terug dat zij onder de indruk waren

Docent Rientjes Mavo Maarsen

De acteurs hebben naar mijn mening ‘feeling’ met de doelgroep. De onrust die er in het begin was, namen zij voor lief. Zij wisten dat dit overdonderd zou worden door het begin van de voorstelling.

Docent Kandinsky College Nijmegen(l.w.o.o.)

De kinderen waren echt geboeid door de inhoud en nieuwsgierig naar het verloop van het verhaal. Hetfiona elferink raakte naar mijn mening de ‘kern.’ De acteurs lieten de kinderen voelen hoe pesten aan komt.

Docent Minkema College Woerden

Vanmiddag heb ik nog een uur met de kinderen gesproken over pesten, gepest worden, meelopen en de gevolgen daarvan…¬†Een paar van mijn “bullebakken” leken zelfs in te zien wat het voor een gevolgen kan hebben om iemand te pesten! Bedankt voor de inspirerende voorstelling!

Leerkracht groep 8 Sinaschool ArnhemKim Biemans en Fiona Elferink

N.a.v. jullie succes met de voorstelling in de klassen 1 en 2 hebben wij de vraag of jullie 3 voorstellingen willen doen voor vwo3 en gymnasium3. We denken namelijk dat dit project ook zeer geschikt zou zijn voor deze klassen.

Cultuurcoordinator Nieuwe Lyceum Bilthoven

Leerling: Ik vond het heel goed. Het leek net echt. Ik vond het ook beetje niet leuk want ik dacht aan

ruzies van vroeger. Maar voor de rest goed. Leerling: Ik vond het heel leuk dat jullie er waren. Dat kinderen het nadeden dat vond ik prachtig. En dat jullie ineens binnenkwamen, ik vond het zo leuk. Dat Rene gepest werd dat vond ik wel zielig. En Anne kan heel goed zingen en Casper ook.

Docent: Ik vond het stuk heel overtuigend en goed gebracht. Aan de kinderen kon ik merken dat ze het goed begrepen. De tekst, de inhoud, maar ook het gevoel wat daarbij hoort. Het werd door sommige kinderen ervaren als levensecht.

Speciaal basisonderwijs het Palet Arnhem

Hier is iedereen erg enthousiast en lopen we nog volop na te genieten.

Docent Voortgezet Speciaal onderwijs Mytylschool Ariane de Ranitz Utrecht

contact en adres