Onderwijs

Onderwijs

THEATERPROJECT in de klas

Pest je of word je gepest? Dat is de vraag!Pest je of word je gepest

9 t/m 14 jaar

Je pakt je boeken en kijkt verveeld uit het raam. Weer een saaie les op school? De docent begint. Net zo ‘saai’ als de vorige keer? Maar dan… komen twee nieuwe leerlingen je klas binnen. Ze presenteren zichzelf op een unieke wijze en proberen zichzelf van hun beste kant te laten zien. Ze halen hierbij het onderste uit de kan en gaan over lijken. Ze doen alles om er bij te willen horen. Alles?!? Pest je of word je gepest? Dat is de vraag!

lees verder

 

THEATERPROJECT

Tijger en aapTijger en Aap

4 t/m 8 jaar

Tijger ligt onder de vruchtenboom te slapen. Alle dieren zijn bang maar hebben ontzettende  honger. Aap weet gelukkig met zijn slimme listen de tijger om de tuin te leiden. Zo kunnen alle dieren van Chagrijn het Zwijn tot Draf de Giraffe weer lekker eten van de overheerlijke vruchtenboom.

lees verder

 

THEATERPROJECT in de klas

Social Media Alert !!Social Media Alert

10 t/m 14 jaar

Een gewone les biologie, totdat Daan en Eva binnenkomen. Ze zijn erg verschillend maar worden hopeloos verliefd op elkaar. Ze willen alleen nog maar tijd met elkaar doorbrengen. De vrienden van Daan pikken dat niet. En via de sociale media beginnen ze een hetze
tegen Eva. Dit loopt zo hoog op dat Daan onder grote druk komt te staan. Hij zal moeten gaan kiezen, maar voor wie?

lees verder

 

WORKSHOP

De Nieuwe manier van Teambuildingaanbod onderwijs

docenten/managers

Vanuit plezier, humor, samenwerken, openheid, energie en creativiteit leer je elkaar eens op een totaal andere manier kennen. Deze praktische en laagdrempelige theaterworkshop zal jullie blijvend inspireren en een nieuwe kijk geven op jezelf en het team.

lees verder

 

WORKSHOP

Theatersporttheatersport

leerlingen/docenten/managers

Theatersport is een vorm van improvisatietheater die toegankelijk is voor iedereen. In teams leer je de spelregels, de verschillende oefeningen en we eindigen met een echte theatersportwedstrijd.

lees verder

 

 

REGISSEUR OP VRAAG

Gastregiegastregie

theater voor iedereen

Bijvoorbeeld een gastregie bij de eindmusical van groep 8 of een act maken met het personeel voor het afscheid van de directeur. U vraagt, wij creëren! Laat u inspireren door eerdere opdrachtgevers uit het onderwijs.

Historie