Bedrijven

Bedrijven

Een overzicht van al onze workshops voor bedrijven. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn nog nooit een ‘gekke’ vraag tegengekomen!

WORKSHOP
Theatersporttheatersport bedrijven

Theatersport is een vorm van improvisatietheater die toegankelijk is voor iedereen en uitermate geschikt is voor teambuilding binnen bedrijven. In teams leer je de spelregels, de verschillende oefeningen en we eindigen met een echte theatersportwedstrijd. Hierbij ben je verzekerd van een positieve strijd met elkaar. Deze workshop is uitermate geschikt voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en themadagen. Geschikt voor alle soorten bedrijven! Ook zeer geschikt voor grotere groepen.

lees verder

 

WORKSHOP

Power Performancepower performance

Voor iedereen die wil werken aan zijn of haar performance bij een presentatie. Iedereen kan daar van tijd tot tijd wel wat aandacht aan besteden… Van individuele coaching tot groepsmatig elkaar bekijken en bespreken. Deze workshop zorgt voor bewustwording, inspiratie en teambuilding. Je krijgt handvaten om je publiek te enthousiasmeren en je leert je persoonlijke eigenschappen theatraal te gebruiken en in te zetten en ontwikkelt hierdoor jouw unieke manier van presenteren; een Power Performance!

lees verder

 

WORKSHOP
De Nieuwe Manier van Teambuildingde nieuwe manier van teambuilding

Vanuit plezier, humor, samenwerken, openheid, energie en creativiteit leer je elkaar eens op een totaal andere manier kennen. Deze praktische en laagdrempelige theaterworkshop zal jullie blijvend inspireren en een nieuwe kijk geven op jezelf en het team. Vanuit een positieve sfeer en humor krijg je inzichten in de persoonlijke blokkades van medewerkers en de valkuilen van het team. Er worden situaties nagespeeld en van gekke kwinkslagen voorzien. Dit zorgt voor zeer veel humor maar ook voor echt inzicht.

lees verder